08.07.2019.

18:01

Foto:

Hronika

(FOTO) PAVLE UMRO NA OČEVIM RUKAMA! ! Jezivi detalji stradanja dečaka u Pančevu! TRAŽIO ZAKLON, PA TRAGIČNO NASTRADAO!

Mali Pavle Iljazović (7) poginuo je preksinoć kad ga je udario grom ispred porodične kuće u pančevačkom naselju Skrobara!

Mališan se te večeri igrao sa sestrama i bratom kad je počelo nevreme. Na majčin poziv svi su, osim, Pavla, utrčali u kuću. On je, najverovatnije iz straha od grmljavine, za trenutak zastao i tad ga je pokosio udar groma. Samo nekoliko minuta kasnije umro je na očevim rukama.

Pavlova majka Emina Iljazović juče nije bila u stanju da priča o tragediji i samo je tiho, kroz suze ponavljala: 

- Nema mog Pavla... Ubi ga grom pred kućom...

Kako pričaju komšije, nastradali dečak, iako je imao samo sedam godina uvek je bio veseo i spreman svima da pomogne. Vest o njegovoj tragičnoj pogibiji šokirala je sve...

Informer

Mesto na kom je stradao dečak

Kako pričaju komšije, njegovi roditelji, rade u ciglani koja se nalazi nadomak njihove kuće i pored tragično nastradalog P. imaju još dve ćerke i jednog sina.

- Ovo je velika tragedija, dečak je bio dobra duša, kao i celokupna njegova porodica. Uvek su hteli da pomognu, a inače oni ovde dolaze sezonski kako bi radili - dodaje komšija.

Kako komšije tvrde, oni svakoga leta dolaze iz Prokuplja kako bi radili u ciglani i tako prehranili svoju porodicu.

Informer

Dečakovi otac i majka

- Njegova majka je uvek vodila računa o deci, često ih je vodila na sladoled sve zajedno, baš su bili prava, srećna porodica - dodaje jedna od komšinica.

Tagovi: