10.07.2019.

21:54

Foto:

Hronika

MAJCI SMRSKAO GLAVU, PA PRIJAVIO DA JE PALA! Detalji monstruoznog porodičnog zločina na Zvezdari u Beogradu

Nemanja Milić (54) uhapšen je juče zbog sumnje da je u nedelju oko dva sata iza ponoći, u iznajmljenom stanu na Zvezdari u Beogradu, ubio svoju majku Stanojku (83)!

On joj je kobne noći smrskao glavu u kupatilu, a zatim ju je stavio u krevet. Narednog jutra je prijavio lekarima Hitne pomoći i mrtvozorniku da je Stanojka slučajno pala, a onda umrla tokom noći, ali je obdukcija pokazala da je starica nasmrt pretučena!

Sedeo pored leša

Kako smo saznali od izvora iz istrage, stravičan zločin odigrao se u iznajmljenoj trošnoj kući u Volginoj ulici.
- Nemanja je u nedelju oko dva sata iza ponoći u kupatilu još nepoznatim oruđem majci razbio glavu i usmrtio je, a zatim je oprao tragove krvi i njeno telo stavio na krevet. Onda je ujutro pozvao Hitnu pomoć i prijavio kako njegova majka ne daje znake života. Lekarska ekipa je brzo stigla i zatekla Nemanju kako sedi na krevetu pored mrtve starice - navodi naš izvor.

Informer

MESTO UBISTVA Straćara u kojoj je Nemanja Milić ubio majku Stanojku

Međutim, doktor je odmah primetio veliku posekotinu na staričinom čelu i pitao je Nemanju kako je ona zadobila tu povredu.
- Milić je ispričao da je njegova majka prethodne noći pala u kupatilu i povredila se, pa joj je on, navodno, pomogao da legne u krevet. Lekaru je to bilo veoma sumnjivo, pa je obavestio policiju, a Stanojkino telo je poslato na obdukciju - priča naš sagovornik.
Obdukcija je urađena u utorak, a rezultati su pokazali da je nesrećna starica ubijena udarcima tvrdim predmetom po glavi. Policajci sa Zvezdare su zato dobili nalog za Nemanjino hapšenje.
- On je bio potpuno iznenađen kada je video policajce. Na saslušanju u stanici Nemanja je i dalje negirao da je ubio majku, tvrdeći da je ona umrla prirodnom smrću - objašnjava naš sagovornik.
Komšije ove porodice kažu da su se Nemanja i Stanojka pre nekoliko meseci doselili u kuću u Volginoj ulici.
- Čuli smo da ju je doveo iz Doma za stara lica kako bi se on brinuo o njoj. Međutim, Stanojka nikad nije izlazila iz kuće, dok smo Nemanju viđali povremeno. Išao bi ulicom i pričao sam sa sobom. Delovao je izgubljeno i psihički loše. Niko u komšiluku ne zna od čega su živeli - priča komšija.

Informer

Nema dosije

Prema saznanjima Informera, Milić nema krivični dosije i nikada ranije nije hapšen ili privođen. Takođe, on nikad nije prijavljivan ni za nasilje u porodici.
Njemu je nakon hapšenja određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo radi saslušanja. 

NE OKRIVLJUJTE NIKOGA! Majka koja je jutros usmrtila nepokretnog sina u Novoj Crnji ostavila dirljivo OPROŠTAJNO PISMO!

Nije pronađeno oružje


Policija je nakon hapšenja osumnjičenog muškarca detaljno pretresla kuću u Volginoj ulici u potrazi za oružjem kojim je Stanojka ubijena, ali bez rezultata. Nakon pretresa kuća je zapečaćena. Reporter Informera zavirio je kroz prozor te udžerice i uverio se da su Nemanja i njegova majka živeli u bedi, u izuzetno nehigijenskim uslovima. U kući su bile razbacane stvari, videlo se da odavno ništa nije počišćeno, a iz prostorija se širio smrad.

Tagovi: