21.07.2019.

16:54

Foto:

Hronika

KOMŠIJE U STRAHU, VRATA ZAPEČAĆENOG STANA OTVORENA! Jeziva scena u zgradi UBICE STUDENTA NA ZVEZDARI!

Na pitanje na kom broju je Neđeljko živeo, tiho izgovarajući: "u prizemlju", jedan komšija izviruje iza vrata, kao da se nečega plaši.

- Sećam se tog dana, ja sam sat vremena nakon njega izašao iz svog stana. Nisam ga znao lično, ali zgranut sam tim događajem. Živeo je u prizemlju, ali tamo i sada stoji sve tako razvaljeno, vidi se unutrašnjost stana. Ne znam da li je od januara, kada se dogodilo ubistvo, ovako obeležen stan, ali ako jeste, ono je sramota... - ispričao je momak sa četvrtog sprata.

Na pitanje u kom je stanju prilaz Neđeljkovom stanu samo je odmahnuo glavom i dodao:

Informer

- Idite, pa ćete videti. Neće vam biti prijatno da prođete pored vrata, a kamoli da pogledate unutra.

Kada se krene ka vratima proteže se zaista uznemirujući prizor - mračno, visoko prizemlje, koje zbog položaja više podseća na podrum i jedna odškrinuta vrata, kroz koja dopiru svetlost i neki čudan miris.

Kroz mali otvor vide se stvari koje stoje baš onako kako ih je ostavio osumnjičeni, pre nego je krenuo na ulicu i, navodno, nasmrt izbo Mileusnića kog nije poznavao.

Informer

Iz tog stana dopire hladan vazduh i pomalo nelagodan miris. Nešto između ustajalog i prljavog. Na podu su papuče i flaša soka, na stolu boca alkohola, a pokrivač na krevetu stoji tako kao da je Neđeljko maločas ustao iz njega. Vrata su poluvezana, a na njima stoji obaveštenje MUP-a da se ne smeju otvarati.

Tagovi: