02.08.2019.

10:47

Foto:

Hronika

AUTOMOBIL IZLETEO SA PUTA, PROBIO OGRADU I PREVRNUO SE! Teška nesreća kod Horgoša, jedna osoba poginula!

Automobil je prešao bankinu, prevrtao se do travnate površine, a u njemu je bilo petoro dece i dve odrasle osobe. Radi se o porodici turskog porekla, sa danskim i norveškim državljanstvom, žena je preminula na licu mesta, a vozač je zadržan dok se ne okonča istraga, potvrđeno je za Informer u subotičkom osnovnom tužilaštvu.

Vozač i troje dece su stabilni, nije im ugrožen život, dok je dvoje dece teško povređeno u nesreći, devojčica od sedam godina i dete sa manje od dve godine.

- Vozač Sitroena je izgubio kontrolu nad vozilom, a kada je vozilo skrenulo s puta, tokom prevrtanja, žena je ispala iz vozila i preminula na licu mesta. Dvoje dece je povređeno, od sedam godina i nepune dve godine, zbrinuti su u subotičkoj biolnici, a vozač će biti zadržan dok se istragom ne utvrdi šta je dovelo do teške nesreće - kaže za Informer Livija Panić, javni tužilac Osnovnog tužilaštva u Subotici.

TEŽAK UDES KOD KRALJEVA! Zakucao se "fordom" u kamion, pa u taksi, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT!

 

Dr Mirsad Maljanović, pomoćnik direktora za hirurški sektor Opšte bolnice u Subotici, kaže da je kod žene odmah konstatovana smrt na licu mesta, a od petoro dece dvoje je teže povređeno, a drugi nemaju povrede opasne po život.

- Sedmogodišnja devojčica ima povrede glave, grudnog koša i abdomena i ekstremiteta. Lekari su u subotičkoj bolnici učinili sve da bude zbrinuta kao i kod mlađeg deteta, kojem je napravljen CT abdomena. Povrede su teže, a nakon operacione sale u Subotici oboje dece je hitno prebačeno u Vojvođanski Zavod za zbrinjavanje dece i omladine, KC u Novom Sadu - kaže dr Maljanović.

Vozač je zadržan dok istraga ne utvrdi sve detalje teške nesreće.

Tagovi: