25.08.2019.

10:32

Foto:

Hronika

(FOTO) OVO JE UBICA IZ JABUKOVCA! Hladnokrvno je likvidirao četvoro ljudi, a na fotografijama je naoružan do zuba!

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Informer

Policija je od Davora prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

Davor Pernić (35) se, inače, nije otimao prilikom hapšenja, a MUP je objavio snimak ove akcije izvedene jutros u Negotinu. Pernić je mirno hodao u beloj majici kratkih rukava i farmerkama, dok su ga policajci držali za ruke.

Informer

Davor Pernić je na svom instagram profilu okačio fotografije na kojima pozira sa puškom, nastale baš u Jabukovcu pre oko 2 godine.

Pernić je na svom fejsbuk profilu takođe rado kačio slike sa naoružanjem, i to iz vojske.

Na fotografiji na kojoj se vidi kako nišani, Pernić je napisao: "Nova igračka..."

Kako saznajemo, on je priznao zločin i kazao da jemotiv za ubistvo Raje Kazimirovića, (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane bio novac.

Informer

Ubica je sačekao da se Kazimirović udalji sa imanja i najpre je ubio tri žene, pošto su odbile da mu kažu gde je novac sakriven.

Kada se domaćin vratio na traktoru, ubica je zapucao i u njega.

Policija je pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku pronašla automatski pištolj "škorpion2 sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.

Informer

 

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

Davor je ukrao veliku količinu Rajine ušteđevine, ali je prilikom pretresa kuće prevideo još dva mesta na kojima je bilo sačuvano ukupno 10.000 evra.

Informer

Prilikom bega mu je, čak, ispala i jedna novčanica od 500 evra, koja je korišćena kao dokazni materijal u istrazi.

Zločin je izvršen 7. avgusta, a tela pokojnika pronađena su tek dva dana kasnije - ugledao ih je meštanin koji je trebalo da od Raje kupi jagnje.

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a preti mu 40 godina robije.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Tagovi: