27.08.2019.

15:04

Foto:

Hronika

(FOTO) OVO JE MAJKA KOJA JE U KONTEJNER BACILA TEK ROĐENU BEBU! Živi sa ocem i starijim sinom, radi u ribarnici! IZJAVE KOMŠIJA BACAJU NOVO SVETLO NA CEO SLUČAJ!

Dete je, srećom, spaseno, a majka pronađena i uhapšena. Ona se tereti za teško ubistvo u pokušaju.

Mirjana, inače, živi u zgradi ispred koje se taj kontejner i nalazi. Kada je policija došla da je privede, komšije su bile zatečene od šoka, jer niko nije ni znao da je ona trudna, niti da je u stanju da tako nešto uradi.

Njen stan se inače nalazi u suterenu te zgrade, a kako pričaju komšije, Mirjana tu živi sa ocem i maloletnim sinom, a radi u ribarnici koja se nalazi u blizini naselja.

Prema priči stanara ove zgrade u Žarkovu, ta porodica važi za "skladnu i nikada nije bilo nikavih problema". 

PRONAĐENA MAJKA za koju se sumnja ostavila novorođenče u kontejneru!

KRENUO DA BACI SMEĆE, PA ZAČUO BEBIN PLAČ! ŠOKIRANI PENZIONER koji je pronašao dečaka u kontejneru u Žarkovu: Bio je U PLASTIČNOJ KESI SA POSTELJICOM!

Zbog toga su sa nevericom primili vest da je ona sa tek rođenom bebom tako monstruozno postupila, bacivši je u kontejner uvijenu u plastičnu kesu, još krvavu, sa pupčanom vrpcom i posteljicom.

- Ne možemo da verujemo da je to ona, nismo uopšte sumnjali - pričaju komšije, ali i dodaju da se ona ni sa kim u zgradi nije družila.

Tagovi: