21.09.2019.

12:46

Foto:

Hronika

TUGA! JOŠ JEDNA ŽRTVA IZ KRUŠEVCA! Gorana je ranio šurak u kafiću i UBIO MU SESTRU! Lekari NISU USPELI DA GA SPASU!

U njega je pre sedam dana pucao bivši zet, suprug njegove sestre, Miša Jovanović, koji je istog trenutka ubio i Gordanu.

Pucnjava se odigrala u subotu 14. septembra usred bela dana, oko 10.30, u letnjoj bašti kafane "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici u centru Kruševca.

Kako se nezvanično saznaje, Miša je, pre nego što će izvaditi pištolj, sa Gordanom i Goranom sedeo u bašti kafane u veoma prometnoj kruševačkoj ulici nedaleko od ovdašnje autobuske stanice

Ništa, svedoče očevici, nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija. Iz zasad neutvrđenih razloga, odjednom je povukao oroz, ispalivši tri hica.

U Gordanu, sa kojom ima dvoje dece, ispalio je dva metka, dok je u njenog brata pucao jedanput. Jedan hitac je Gordanu okrznuo, ali ju je drugi pogodio u glavu i žena je na mestu podlegla povredama. Njen pet godina mlađi brat je sanitetskim vozilom sa teškim povredama hitno prebačen u kruševačku bolnicu, a potom i u Kliničko-bolnički centar Niš.

Jovanović je šuraka metkom pogodio u oko.

Goran Radosavljević je sedam dana u niškom Kliničkom centru bio priključen na aparate za održavanje života. Iako su se lekari borili za njegov život, on je povredama podlegao rano jutros.

(FOTO) OVO JE UBICA IZ KRUŠEVCA! U sred kafića ubio ženu, ranio njenog brata, pa sebi presudio!

Jovanović je, nakon neuspelog pokušaja da pobegne od policije, ubio pucanjem iz pištolja.

Tagovi: