09.10.2019.

08:33

Foto:

Hronika

PRIJATELJ MOTORISTE SAŠE (25) BIO SVEDOK UŽASNE NESREĆE U MLADENOVCU: Proklizao je na rizli i udario u ogradu mosta, NIJE IMAO NIKAKVU ŠANSU DA PREŽIVI!

Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati u Ulici kralja Petra Prvog u Mladenovcu. Kako smo saznali, Saša se trkao s drugim motociklistom i usled velike brzine probio ogradu nadvožnjaka. Prijatelj porodice, koji je te noći bio na licu mesta, kaže da Saša nije pao na visokonaponski vod, kao što je prvobitno objavljeno.

- Njegovo telo završilo je pored zaštitne ograde, koja stoji na mostovima gde ide visokonaponska mreža, ali nije bio spržen niti je pao na tu mrežu. Vozio je verovatno brzo i izgubio kontrolu nad motorom. Napolju je bilo deset stepeni, a guma motora se ne lepi kada je asfalt hladan. Put je bio valovit, na njemu je bilo rizle zbog popunjavanja rupa i tada je proklizao i udario u zaštitnu ogradu mosta. Saša je verovatno spao s vozila i tumbao se, a zatim je završio pored zaštitne ograde mosta, a ne na visokonaponskoj mreži - navodi prijatelj i dodaje da je prizor bio užasan. 

KOBNA IGRA SUDBINE! ALEKSANDAR (25) IZ MLADENOVCA stradao u JEZIVOM UDESU, a pre pet godina PREŽIVEO TRAGEDIJU

- Telo je bilo polomljeno na više mesta. Ruka mu je bila ispod zaštitne ograde mosta, dok je ostatak bio pored ograde - priča naš sagovornik.

Podsetimo, Sašina nekadašnja devojka Nina Šmit (18) poginula je pre pet godina na izlazu iz Mladenovca dok je on vozio automobil.

- Tragedija se dogodila 16. decembra 2014. godine na izlazu iz Mladenovca, kada je "pežo" koji je vozio Eskić brzinom od 85 kilometara udario u džip BMW. On je tri meseca bio u komi, izvukao se sa šinama u rukama i nogama, ali se, nažalost, nije odrekao vožnje - ispričao je njegov poznanik.

Tagovi: