16.10.2019.

21:55

Foto:

Hronika

PREOKRET NA SUĐENJU DARKU KOSTIĆU! Mladić svojim PRIZNANJEM ŠOKIRAO JAVNOST

- Priznajem da sam ga tada lažno optužio za polno uznemiravanje. Tako sam hteo da prikrijem to što sam Kostiću ukrao mobilni telefon. Čak sam i optužbe o drogi izmislio jer sam hteo sebe da odbranim - izjavio je Šefke B.
Ovim neočekivanim iskazom, Šefke B. je doveo u pitanje optužnicu protiv Kostića, a i sebe u situaciju da krivično odgovara zbog lažnog svedočenja.
Inače, u aprilu je pred sudom saslušan maloletni L. J. (16), bivši učesnik šou programa "Neki novi klinci". I on je više puta menjao iskaz o tome šta se desilo prošle godine u stanu kreatora, gde je otišao zbog "fotografisanja".

JEZIVO SVEDOČENJE MALOLETNOG PEVAČA "GRANDA": Darko Kostić me drogirao, A ONDA ME POVUKAO PREMA KREVETU...


Podsetimo, protiv Kostića optužnica je podignuta 14. avgusta prošle godine zbog pokušaja obljube L. J. i zbog drogiranja Šefketa B, koga je, navodno, takođe pokušao da napastvuje u svom stanu. Zbog toga je Kostić proveo u pritvoru skoro dva meseca, a potom je pušten da se brani sa slobode.
Kostić (39) je poslednji put u maju priveden u policijsku stanicu posle incidenta u jednoj poslastičarnici u centru Beograda, gde je, navodno, lomio inventar. Protiv njega je tada podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, a ostalo je nejasno da li je oborio stolicu i razbio pikslu namerno ili slučajno.

DRAMA NA SUĐENJU DARKU KOSTIĆU! Zlostavljani maloletnik se "uznemirio", kreatora udaljili iz sudnice!


Kostić je u junu 2017. godine privođen zbog posedovanja narkotika nakon što je policija pronašla kod njega kokain i tečni ekstazi, poznat pod nazivom "droga za silovanje". Tada mu je tokom seksa sa kompozitorom D. A. pozlilo, pa je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Lekari su konstatovali da je Kostić pod dejstvom opijata i o tome obavestili policiju. 

Tagovi: