16.11.2019.

21:00

Foto:

Hronika

HITNO! DEČAKA (3) KOJI JE PAO SA STEPENICA KUĆE U GUČI TRANSPORTUJU U BEOGRAD! Proslavljali su krsnu slavu Đurđic, a onda je usledila drama!

Dečak N.S. (3) iz sela Milatovići nadomak Guče zadobio je teške telesne povrede kada je danas pao sa stepenica u porodičnoj kući u kojoj se proslavljala krsna slava Đurđic.


- Dečak je danas oko 17 časova primljen u ambulantu - rekli su za Novosti iz Doma zdravlja u Guči - Na prijemu je dečak bio u polusvesnom stanju. Na putu do ambulante povraćao je četiri puta. Hitno je prebačen u čačansku bolnicu. Prema poslednjim informacijama je ustanovljeno je da dečak ima frakturu potiljačne kosti što spada u teške telesne povrede.

UŽAS KOD GUČE! Dete (3) palo sa stepenica! SA FRAKTUROM LOBANJE HITNO PREVEZENO U ČAČAK!



Kako "Novosti" saznaju dečak je životno ugrožen, lekari se bore za njegov život, a naređena je njegovo hitno prebacivanje u Klinički centar u Beogradu.


- Dete je nakon obavljenog pregleda i dijagnostike primljeno u intezivnu negu i nakon obavljenih priprema za transport biće upućeno u toku večeri za Beograd - rekla nam je dr Biljana Kocović, portparolka čačanske bolnice.
 

Tagovi: