29.12.2019.

17:25 >> 17:42

Foto:

Hronika

EKSKLUZIVNO! EVO KAKO SADA IZGLEDA MALA MONIKA KARIMANOVIĆ! (FOTO)

ZABRANJENO PREUZIMANJE FOTOGRAFIJE BEZ DOZVOLE REDAKCIJE

Prema našim saznanjima, u trenutku kada je shvatio da mu se policija približila, Malčanski berberin Ninoslav Jovanović je otetu devojčicu pustio i zatim nastavio da beži. 

Selo Pasjača u kome je devojčica pronađena je pod blokadom. Prisutan je veliki broj pripadnika policije koji intenzivno tragaju za Malčanskim berberinom.

Informer

informer.rs (ZABRANJENO KOPIRANJE I PREUZIMANJE)

MUP je pozvao meštane da provere kuće koje ne koriste. Policiji je meštanin prijavio da je nešto sumnjivo primetio, jer je čuo ženski glas iz jedne kuće.

Informer

Ovo je kuća u kojoj je devojčica pronađena

Duž celog puta su pripadnici policije. Građani su prijavili policiji da su videli jednog čoveka njima nepoznatog kako trči ulicama sela Pasjača i opmah su obavestili policiju.

Podsećamo, mala Monika Karimanović pronađena je 10 dana nakon što ju je Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin kidnapovao. On je, kada je shvatio da ga je policija locirala, pustio devojčicu i dao se u beg.

Informer

Majka male Monike, Aleksandra, rekla je za Informer.rs da je devojčica dobro, a trenutno se nalazi na pregledima u niškoj bolnici nakon čega bi trebalo da stigne kući.

Sve o otmici male Monike Karimanović pročitajte OVDE.

Tagovi: