29.12.2019.

17:40

Foto:

Hronika

INFORMER U SELU PASJAČA U POTERI ZA MALČANSKIM BERBERINOM! Ovo je prvi snimak iz sela Pasjača gde se nalazi Ninoslav Jovanović! (FOTO/VIDEO)

Selo Pasjača u kome je devojčica pronađena je pod blokadom. Prisutan je veliki broj pripadnika policije koji intenzivno tragaju za Malčanskim berberinom koji je pokušao da pobegne od pripadnika MUP.

Informer

Tu se Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin krije sa nožem.

Traže ga po kućama, šiblju. Građani su prijavili policiji da su videli jednog čoveka njima nepoznatog kako trči ulicama sela Pasjača i opmah su obavestili policiju

Jovanović je pošto je oslobodio Moniku Karimanović uspeo da pobegne policiji, ali oni znaju tačno gde se on nalazi i drže ga u tom krugu.

Očekuje se hapšenje Malčanskog berberina.

MUP je pozvao meštane da provere kuće koje ne koriste. Policiji je meštanin prijavio da je nešto sumnjivo primetio, jer je čuo ženski glas iz jedne kuće.

Informer

Duž celog puta su pripadnici policije.

Građani su prijavili policiji da su videli jednog čoveka njima nepoznatog kako trči ulicama sela Pasjača i opmah su obavestili policiju

Informer

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović su u Pasjači.

Informer

Oteta devojčica Monika Karimanović pronađena je večeras živa, izmučena i ošišana u selu Pasjača kod Svrljiga.

U trenutku kada je shvatio da mu se policija približila, Malčanski berberin Ninoslav Jovanović je otetu devojčicu pustio i zatim nastavio da beži.

Jovanović je Moniku oteo 20. decembra i punih 10 dana se skrivao u selima u okolini Knjaževca i Svrljiga. Za njima je neprekidno tragalo oko 600 policajaca.  

Tagovi: