15.01.2020.

14:51

Foto:

Hronika

RAFALI U ŽARKOVU! Pucnjava u objektu Šarićevog ŠKOLSKOG DRUGA, POLICIJA ISPITUJE DVA MOGUĆA MOTIVA

Nepoznati napadači su u toku noći iz automatske puške ispalili više od 20 metaka nakon čega su pobegli u nepoznatom pravcu. U tom trenutku unutra je bio jedan od čuvara koji nije povređen.

On je policiji izjavio da je čuo da neko puca, ali da od guste magle nije uspeo da primeti napadače. Policija ispituje ovaj incident, a moguće je da je motiv zastrašivanje ili opomena Joksoviću.Takođe, ispituje se i da li je sam Joksović izrežirao ovaj incident kako bi izdejstvovao bolju policijsku zaštitu.

Informer

 

Nebojša Joksović bio je blizak prijatelj i školski drug Darka Šarića, ali je posle hapšenja 2010. godine pristao na saradnju s tužilaštvom i odlučio da svedoči o trgovini kokainom u zamenu za blažu kaznu. On je prvi svedok-saradnik u postupku protiv pljevaljskog narko-bosa, koji je nedavno okončan tako što je Šarić osuden na 20 godina, a Joksović na pet meseci zatvora.

Od 2011, kada se Joksovic predao, štamparija je čak tri puta gadana zoljom, a na meti bombaša bio je kafić „Principesa", čiji je on suvlasnik. 

Tagovi: