18.01.2020.

18:55

Foto:

Hronika

MALOLETNIK SA NOŽEM U RUCI ULETEO U PRODAVNICU, OPLJAČKAO RADNICU, A ONDA JE USLEDILA FILMSKA POTERA! Ni gusta magla i smanjena vidljivost nisu sprečili srpsku policiju...

Uprkos gustoj magli, pri vidljivosti manjoj od pet metara, inspektori policijske stanice Mladenovac zaduženi za suzbijanje narkomanije na osnovu opisa razbojnika, u vrlo kratkom vremenskom roku identifikovali su počinioca, maloletnog M.M. (16 godina) i brzom i veštom akcijom  uhapsili su ga i priveli u policijsku stanicu u Mladenovcu. 

Ubrzo nakon privođenja razbojnika, inspektori su izvršili pretres porodične kuće gde su pronašli garderobu i nož koje je koristio prilikom razbojništva kao i novac koji je oteo od radnice.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MARKA IZ SOMBORA! Zario je mladiću nož u srce i pobegao!

 


Maloletni M.M. ima više izvršenih krivičnih dela samo u proteklih godinu dana, a čekajući da bude pozvan na suđenje za prvo krivično delo, izvršio je još nekoliko krivičnih dela na teritoriji Mladenovca. 


Kao i do sada, maloletni M.M. je po nalogu tužilaštva nakon saslušanja u policijskoj stanici pušten kući jer je protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Tagovi: