20.01.2020.

09:12

Foto:

Hronika

SAV OLOŠ JE OVDE, POSTALI SMO IGRALIŠTE SRPSKIH, RUSKIH I ARAPSKIH KRIMINALACA! Grci se razbesneli posle ubistva Škaljaraca u Atini!

Tako zapravo izgleda Grčka u očima mnogih čitalaca lokalnih portala, a nakon brutalnog smaknuća Stevana Stamatovića (43) i Igora Dedovića (43), isplivali su mnogi, slični komentari ispod pisanja grčih medija.

- Ovo područje je igralište ruskih, srpskih i arapskih kriminalaca. U poslednjih 5-6 godina sve je više obračuna. Ako ih ne deportuju što pre, južna predgrađa će postati Bejrut! - rezigniran je jedan od čitalaca.

OVO SU UBIJENI ŠKALJARCI! Jedan od njih POVEZIVAN SA UBISTVOM SALETA MUTAVOG, BRANIO SE PISMOM JAVNOSTI

Za sve one koji misle da su obale ove zemlje mirne van sezone, jedan komentar stiže kao šamar: "I Grčka je prepuna s*anja".

A da su gorespomenuti Rusi, Srbi, Arapi... glavni negativci u mafijaškom svetu pokazuje sledeći komentar: "A mi baš mislili da su Šveđani!"

- Naša zemlja je puna stranaca koji je smatraju odličnom za kriminal, paušalne beneficije, ilegalnu imigraciju. U isto vreme, Grci odlaze iz zemlje zbog ovakvog divljaštva, nepravednog oporezivanja, bednih plata i penzija - ljutit je jedan čitalac.

SVE JE BILO GOTOVO ZA 30 SEKUNDI! Škaljarci ubijeni dok su bili na ručku, A JEDAN DETALJ JE POSEBNO JEZIV!

Neki su zaista ogorčeni.

- Sav ološ planete Zemlje se okupio ovde i niko ništa ne radi. Ali, nema veze sve dok Grke ne nazivaju rasistima i fašistima. E, kako se zavaravamo - glasi još jedan od komentara.

Da je zemlja postala "raj za globalni kriminal", svedoči još jedan čitalac.

- Odete u tavernu s porodicom i rizikujete život! Pa, ni u Meksiku ni u Kolumbiji nema ovoga. Zar deca da gledaju kako im ubijaju roditelje?!" - napisao je neko...

Tagovi: