22.01.2020.

09:45

Foto:

Hronika

MARINA OSTAVILA DEČKA ZBOG PAVLA, TRAŽILA MU DA SE RAZVEDE?! Otišli da rasprave sve, on ih razneo bombom!

Žandarm Pavle R. (31) juče je u automobilu bombom razneo i sebe i ljubavnicu Marinu P. (28) na zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove!

Kako smo saznali, dvoje mladih su se našli u kobnom ljubavnom četvorouglu, jer je Marina ostavila dečka da bi bila sa Pavlom, ali on nije hteo da ostavi ženu i dvoje dece zbog nje. Tokom žučne ljubavne svađe u automobilu "opel vektra", oko devet sati ujutro, Pavle je potegao bombu i presudio i sebi i Marini.

Buknula strast

Prema nezvaničnim saznanjima, Pavle je živeo u Staroj Pazovi sa ženom i dva maloletna sina, a pre dve godine je u tom mestu upoznao Marinu, koja je radila kao vaspitačica u vrtiću u koji je išlo njegovo dete.

- Iako je i Marina tada bila u dugogodišnjoj vezi, između Pavla i nje odmah je buknula strast i počeli su tajno da se viđaju. Ta veza je potrajala dve godine i Marina je počela da pritiska Pavla da ostavi ženu, jer je i ona nedavno ostavila dečka, i da zasnuju novu porodicu - kaže naš izvor, dobro upućen u ovaj slučaj.

Pavle je, prema njegovim rečima, možda nagovestio ili čak i obećao Marini da će biti samo s njom, ali nikako nije mogao to da saopšti ženi.

Informer

- Marina je bila sve nezadovoljnija njegovim otezanjem, jer je raskinula devetogodišnju vezu s dečkom i očekivala je da se Pavle razvede što pre. Međutim, on to nikako nije mogao, pa su se u utorak ujutro našli da sve raščiste. Pavle je svojom "opel vektrom" odvezao Marinu na sam kraj Vojnog puta, u blizini aerodroma u Batajnici, gde skoro da niko i ne prolazi. Kako je tekao taj razgovor u "opelu", to samo znaju Pavle i Marina i to su odneli sa sobom u grob. Činjenica je da je Pavle u rastrojstvu aktivirao bombu "kašikaru" i presudio oboma - kazao je naš sagovornik.
Samo desetak minuta nakon stravične detonacije patrola policije prošla je Vojnim putem da proveri šta se desilo i zatekli su stravičan prizor. "Opel" je bio sav izbušen od gelera, a unutra su bila dva unakažena tela.

Porodičan čovek

Njegov poznanik i kolega ispričao nam je da je šokiran zbog tragedije, jer je Pavle bio oličenje porodičnog čoveka, koji iznad svega voli svoju decu.

- Niko u Pavlovoj jedinici ne može da veruje da se to dogodilo... Bio je dobar i sposoban policajac, pošten, vredan, posvećen otac... Strašna tragedija - ističe Pavlov kolega.

Stradali žandarm je na svom Fejsbuk profilu objavio mnoštvo slika sa ženom i sinovima. Na jednoj fotografiji vidi se da je na telu istetovirao imena svoje dece. 

Rezbario ikone i gusle

Stradali žandarm Pavle R. bio je u centru pažnje pre tri godine, kad je u medijima pričao o svom hobiju - rezbarenju ikona i gusala.

- Vaspitavan sam u duhu pravoslavlja, pa je moj prvi duborez bila ikona Svetog Nikole, slave koju slavimo, a nakon nje ređale su se jedna za drugom... Shvatio sam da smo kao narod uspavani i da više težimo materijalnom nego duhovnom, a da istovremeno zaboravljamo ko smo... Verujem da je biti policajac častan, viteški i težak posao. Kada dođem kući, svega ima u glavi. Rezbarenje mi pomaže da saberem misli, da sve to izbacim iz sebe, da se opustim i da sutradan na posao odem hladne glave - ispričao je tada Pavle.

Tagovi: