24.01.2020.

14:25

Foto:

Hronika

IMA 61 GODINU A VEĆ 35 JE PROVEO PO ZATVORIMA! Novosadski serijski silovatelj Pikaso sada je dobio JOŠ 15 GODINA ROBIJE!

- Imajući u vidu da je više puta osuđivan i da je veći deo svog života proveo u zatvoru, a da ni par meseci nije prošlo od poslednjeg izlaska do ponavljanja krivičnih dela u razmaku od samo jednog dana, Murgaškom se produžuje pritvor, sve do upućivanja na izdržavanje kazne - obrazložio je presudu sudija Vidoje Mitrić, koji je predsedavao sudskim većem.

MONSTROUZNI SILOVATELJ PIKASO OPET NAPAO: Njegova izjava ŠOKIRALA policiju!

 Inače,  Murgaški, koji je iz zatvora izašao 30. novembra 2018. godine, u februaru 2019. napao je rođaka sa kojim je prethodno pio alkohol, udarao ga kleštima "papagajkama", rukama i nogama i pretio da će ga ubiti. Dan kasnije je, posle trežnjenja u Urgentnom centru, sa 1,15 promila alkohola u krvi, nožem nasrnuo na servirku na obližnjoj klinici. 

- Ženu je uhvatio za kosu i zamahnuo nožem da je ubode u vrat. Pokušavajući da se odbrani od napadača, servirka se rvala sa njim, pa su se zajedno skotrljali niz stepenice. Naneo joj je posekotine po rukama i šakama, a zatim se sakrio u lift za transport hrane gde je i pronađen - navedeno je u sduskim spisima.

KOMŠIJE OTKRIVAJU! SILOVATELJ PIKASO SILOVAN KAO DETE: Opasni višestruki osuđenik opet na slobodi!

Njegova prva žrtva bila je žena koja je radila u jednoj novosadskoj školi, koju je presreo u dvorištu, odvukao u okolno žbunje i silovao. Istog dana je identifikovan i uhapšen. Tada je osuđen na zatvorsku kaznu, koja mu je istekla u julu 1998. godine.

Već sredinom oktobra te godine ponovo je uhapšen zbog sumnje da je silovao tada četrnaestogodišnju devojčicu, koju je odvukao u kabinu toaleta i napastvovao je. Posle silovanja devojčice, napasnik je uspeo da pobegne, ali je ubrzo uhapšen i osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Tagovi: