29.01.2020.

15:11

Foto:

Hronika

RAZBOJNICI STRAHA NEMAJU! Usred dana opljačkana pošta u Kikindi!

Kako se nezvanično saznaje, lopovi su upali u poštu i od službenice zatražili pare. Komšije koje žive u blizini opljačkane pošte u šoku i neverici pričaju da je ova filijala stalno na meti lopova.

Informer

- Zaista smo u šoku. Prošle godine sredinom juna takođe se desila pljačka, ne znamo zašto im je interesantna baš ova filijala, verovatno zato što je malo zavučena i na periferiji - kažu za Informer okupljene komšije koje su naišle na zatključana vrata pošte. Oni navode da je poštanska službenica uplašena i pod stresom te da je zatvorila filijalu pre isteka radnog vremena koje je od 7 do 14 časova.

Informer

U Policijskoj upravi Kikinda potvrđeno je da se pljačka dogodila, te da se radi na rasvetljavanju slučaja. 

Poštanska filijala u Mikronaselju često je na meti lopova. 14. juna prošle godine je muškarac sa fantomkom na glavi i satarom u ruci od službenice oteo novac. Početkom februara 2018. godine trojica oružanih razbojnika upala su u filijalu koja se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina i od službenice oteli blizu 400.000 dinara.Tada je svoju hrabrost pokazao mladić Kosta Zurnić koji je skočio na naoružanog razbojnika sa mačetom u ruci. Ovaj Kikinđanin je završio Kriminalističko-policijsku akademiju, ali nije zaposlen u policiji.

Tagovi: