12.02.2020.

10:02

Foto:

Hronika

OVO JE VOZAČ KOJI JE JUTROS STRADAO U UDESU! Bojan (31) poginuo na licu mesta od siline udara! DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE

Stravična nesreća dogodila se kada je vozač "pežoa" Adam R. (22) velikom  velikom brzinom iz Tršćanske ulice uleteo u Ulicu Cara Dušana. Tu je udario u autobus na liniji 45, koji je potom, od siline udarca, udario u autobus na liniji 15 koji se kretao svojom saobraćajnom trakom.

Informer

 

Na licu mesta jutros su se mogle videti jezive scene - smrskani autobusi, slupan automobil...Povređeno je troje ljudi: vozač drugog autobusa Radomir Ž. (52), putnica Marina K. (53) i vozač "pežoa" Adam R. (22).

GSP Beograd i privatni prevoznik "Unicop" sarađuju sa nadležnim organima na istrazi saobraćajne nesreće  saopštio je sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević.

Informer

 

Na osnovu prvih informacija sa lica mesta, sve ukazuje na to da je saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovali autobus GSP, autobus privatnog prevoznika i automobil, izazvao bahati vozač automobila i da vozači autobusa nisu krivi, navodi se u saopštenju.

Informer

 



Sekretar za javni prevoz je u ime grada izjavio saučešće povodom saobraćajne nezgode na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske.


 

Tagovi: