10.03.2020.

10:20

Foto:

Hronika

MUŠKARAC IZ VRBASA ZA PAR SATI "ZARADIO" PET KRIVIČNIH PRIJAVA - Maltretirao ženu, OTEO TAKSISTU, PRETIO UBISTVOM, pa se zakucao u betonski prelaz

Ovog tridesetdevetogodišnjaka, nevenčana supruga je prijavila za nasilje u porodici, jer ju je omalovažavao i vređao, a policajci, kojima je žena podnela prijavu, procenili su da postoji rizik, zbog čega su mu odmah izrekli mere zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvom. Uz to, alkotestiranjem je ustanovljeno da je imao nešto manje od promil alkohola u krvi.

Ubrzo pošto je policiji prijavljeno nasilje, ovaj Vrbašanin je, kako saznajemo, ušao u taksi i seo na mesto suvozača. Ništa ne bi bilo neuobičajeno da nije izvadio ključ iz kontakt brave i naterao taksistu da zauzme mesto suvozača, a on njegovo.

- Krenuo je da vozi, da bi u jednom trenutku zaustavio vozilo i taksistu isterao napolje - saznaju Novosti nezvanično.

Informer

- Tokom dalje vožnje je izgubio kontrolu i automobilom sleteo sa kolovoza i udario u betonski kolski prelaz i tu se zaustavio.

Videvši taksi vozilo pored puta, drugi taksista je, želeći da pomogne kolegi u nevolji prišao da proveri šta se dogodilo. Tada mu je ovaj tridesetdevetogodišnjak naredio da ga vozi na psihijatriju.

- Dok su išli prema bolnici, taksisti je pretio da će ga ubiti ako nekome kaže o tome šta se desilo - saznaju Novosti nezvanično od izvora upućenog u ovaj slučaj.

- U bolnici su mu, međutim, stavljene lisice na ruke.

Policija je protiv osumnjičenog nadležnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici. Pored toga, terete ga i za protivpravno lišenje slobode, nasilničko ponašanje, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ugrožavanje sigurnosti.

Tagovi: