11.03.2020.

07:49

Foto:

Hronika

ŠOK NA SUĐENJU U BEOGRADU! Sin poznatog biznismena optužen u slučaju KRISTININOG UBISTVA NA PUMPI!

Ovo je juče saopštila sudija Marina Anđelković u nastavku suđenja za ovo ubistvo u Višem sudu u Beogradu. Ona je istakla da će optuženi Rokvić biti pozvan na sledeće suđenje, koje je zakazano za 14. april.
Stefan se tereti da je kobne večeri vozio Miloša Srebrića, koji je maskiran upao na pumpu, zatražio pare i upucao Kristinu, koja je tamo honorarno radila.


Mlađi Rokvić, čiji je otac oženjen pevačicom Dijanom Didi Janković, uhapšen je početkom novembra 2019. na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" na osnovu potrage koju je za njim raspisala policija. On je tada na saslušanju negirao da ima ikakve veze sa Kristininim ubistvom, nakon čega je pušten na slobodu.

Informer

 


Inače, biznismen Danijel Rokvić je nakon hapšenja njegovog sina kategorički tvrdio da Stefan nema nikakve veze sa ubistvom i da pojedinci na ovaj način žele da naškode njegovoj 22 godine mlađoj supruzi i pevačici Dijani Janković, "koja u Americi pravi karijeru".
Danijel je, prema dostupnim informacijama, započeo privatni biznis 2004, kad je osnovao firmu "Daniel SAT TV". Firma se bavila montažom i prodajom satelitske opreme, a bila je i kooperant kompaniji SBB u polaganju kablovske infrastrukture u Srbiji. Pre šest godina je pokrenuo i kompaniju "Sport plus lajv TV limitid", koju je registrovao na Kipru. Iste godine, 2014, osnovao je i firmu "DSTV Multimedija" sa sedištem u Beogradu, koja se bavi razvojem IPTV softvera.


Gurnuo radnika pumpe i pucao u Kristinu

Na jučerašnjem suđenju svedočio je radnik benzinske pumpe Darko Stankov, koji je opisao kako je Miloš Srebrić upucao Kristinu.
- Levom rukom mi je gurnuo rame, a u desnoj je držao pištolj. U tom trenutku pištolj je opalio, a ja sam pokleknuo jer je u glavi počelo da mi zvoni - rekao je svedok, kom je prilikom pucnjave stradala bubna opna.

Tagovi: