22.03.2020.

11:22

Foto:

Hronika

KRUŠEVAČKA POLICIJA RASVETLILA TRI KRIVIČNA DELA ubistva u pokušaju! UHAPŠENE ČETIRI OSOBE

Uhapšen je J.J. (22) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on, 14. marta na parkingu u centru grada pucao iz vatrenog oružja na tridesetogodišnjeg Kruševljanina i tom prilikom niko nije povređen.

Takođe, on se sumnjiči da je januara 2020. godine ispalio hitac prema tridesetdvogodišnjem muškarcu iz Kruševca, kada je projektil završio u karoseriji automobila.

J.J. se sumnjiči i da je u decembru prošle godine pucao na istog oštećšenog-navodi policijaksa upšravaq u Kruševcu.

Policija je uhapsila i N.D.(32), G.S. (48) i M.P.(26) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo u pokušaju u podstrekavanju i pomaganju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i pormet oružja i eksplozivnijh materija.

- Oni se terete da su osumnjičenom J.J. pomagali u izvršenju krivičnih dela tako što su mu obezbedili oružje i podstrekavali ga na izvršenje - navodi policija.

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.