28.03.2020.

13:00

Foto:

Hronika

NOVOSAĐANKA KROZ SAN ČULA GLASOVE, USLEDIO HOROR! Drama u kući bračnog para: Strgli su mi ČAK I PRSTENJE

Pretresom stana S. E. policija je pronašla deo novca za koji sumnja da je ukraden tom prilikom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu – navode u nvoosadskoj policiji.

Zbog sumnje da im je pomagao u izvršenju krivičnog dela, protiv tridesetsedmogodišnjeg Srbobranca biće podneta krivična prijava za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Razbojnički upad u kuću u Ulici Zelengorskoj dogodio oko 4 sati posle ponoći,  dok je Evica  spavala, a njen suprug bio na poslu.

- Bilo je stvarno užasno, a posle napada dobila sam i pomoć lekara  – rekla je  za Informer ova žena.

- Kada sam u polusnu čula neke glasove, pokušala sam da ustanem iz kreveta, ali sam odmah dobila udarac u glavu. Tada sam videla da je u sobi muškarac maskiran fantomkom, a nešto kasnije videla sam u predsoblju takođe muškarca sa fantomkom na glavi – kaže Evica.

Ona je pokušala da se odbrani od napadača, jednom je čak delimično skinula fantomku, ali ga nije prepoznala.

- Počeo je da me bije rukama i nogama, udarao me po telu, a najviše po glavi. Sve vreme je govorio da će me ubiti ako mu ne kažem gde je novac. Razbojnici su mi skinuli nakit, dva zlatna prstena i ogrlicu i lančić. Nisam im rekla gde je novac, ali su oni ispreturali sve po kući i na kraju pronašli veliku sumu. Jedan od razbojnika mi je, pre nego što su otišli, vezao bade- mantil preko glave –  ispričala nam je Evica.

Ona nije želela da kaže odakle potiče ogromna suma novca i zašto su ona i suprug u kući držali tolike pare. Supružnici imaju firmu koja se bavi trgovinom na veliko sekundarnim sirovinama.