27.04.2020.

23:30 >> 07:31

Foto:

Hronika

DANICA JE RASKINULA VEZU SA DEČKOM, ali nije ni slutila kakav će UŽAS ZBOG TOGA PREŽIVETI

Boranin S. M. (37) uhapšen je jer je 21. aprila oteo bivšu devojku Danicu M. (53), odvezao je u napuštenu kuću u šumi i krvnički je mučio i tukao! Zatim ju je vezao i otišao, ostavivši bespomoćnu ženu da umre od gladi i žeđi!

Danica je, međutim, posle dva dana agonije nekako uspela da se odveže, pa se oteturala do puta i zaustavila prvi auto, koji ju je odvezao u policiju!

Proganjao i pretio

Kako nezvanično saznajemo, Danica je pre izvesnog vremena prekinula ljubavnu vezu sa S. M., ali on nikako nije mogao da se pomiri s tim. Proganjao ju je, pratio i slao joj poruke, ali je Danica čvrsto rešila da stavi tačku na tu vezu.

Kako je kasnije ispričala policajcima, ona je 21. aprila izašla iz borske bolnice, kad ju je presreo bivši ljubavnik.

Očaj

Bila sam bespomoćna, nisam mogla da pustim glas od bolova. Uzalud je i bilo da dozivam u pomoć, jer u okolini nije bilo žive duše
Danica M.

- Prislonio mi je gasni pištolj na bradu i ugurao me u auto. Pretio mi je, psovao me, bila sam prestrašena, a sve zbog toga što sam ga ostavila. On nije mogao da se pomiri s tim - kazala je Danica policajcima i dodala:

- Usput sam ga molila da me pusti, ali to ga je samo još više razbesnelo. Govorio mi je da će me ubiti, da ću biti njegova ili ničija... Onda je u jednom trenutku skrenuo s puta i nastavio da vozi nekakvim neasfaltiranim putem. Odvezao me je duboko u šumu, u jednu napuštenu kolibu. Izvukao me je iz auta, vukao me za kosu, udarao me, ja sam ga molila da me ostavi na miru, da me ne ubije... Obećavala sam mu da nikom neću reći da me je oteo i maltretirao, ali uzalud...

Prema njenim rečima, M. S. ju je ubacio u kolibu i počeo krvnički da je udara po celom telu.

Preti mu dugogodišnja robija

Sudija je za prethodni postupak odredio zadržavanje do 48 sati za S. M., koji se tereti za dva krivična dela, posle čega će, uz krivičnu prijavu za protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje, biti izveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo. 

- Šutirao me je, udarao me i šamarima i šakom, bacao o zid... Borila sam se da se ne onesvestim, celo telo me je užasno bolelo, bila sam van sebe od straha. Bila sam ubeđena da mi je došao kraj... - kazala je Danica.

Mučitelj ju je zatim tako pretučenu i preplašenu vezao i bez reči otišao.

- Ostavio me u kolibi vezanu i samu, nije se ni osvrnuo dok je izlazio, reč nije rekao. Verovatno je hteo da umrem u toj kući od gladi i žeđi, u najgorim mukama... Bila sam bespomoćna, nisam mogla da pustim glas od bolova. Uzalud je i bilo da dozivam u pomoć, jer u okolini nije bilo žive duše... Nakon dva dana uspela sam nekako da se odvežem. Izašla sam iz kolibe i bauljala po šumi dok nisam našla put. Ustopirala sam jedan auto i taj čovek me je odmah odvezao u policiju - ispričala je ova žena.

U teškom stanju

Policija je brzo locirala i uhapsila otmičara, a Danica je poslata u borsku bolnicu. Utvrđene su joj mnogobrojne modrice, posekotine, podlivi i nagnječenja, ali još nije potvrđeno da li je i silovana.
Osim toga, bila je u veoma teškom psihičkom stanju zbog stravične torture i pretrpljenog straha.