01.05.2020.

08:25

Foto:

Hronika

ZA 7 DANA ZAPLENJENO 190 KILOGRAMA DROGE Stefanović: Prevarili su se svi oni koju su mislili da policija sada neće obraćati pažnju


"Želim da iskažem ogromnu zahvalnost pripadnicima policije koji i u vanrednom stanju ne zaboravljaju svoj osnovni zadatak - borbu protiv kriminala", naveo je Stefanović, prenosi MUP u saopštenju.

On je poručio da ovi rezultati jasno govore da su se prevarili svi oni koji su pomislili da će uspeti da iskoriste trenutak dok se Srbija suočava sa koronavirusom, a pripadnici policije snažno bore da pomognu zdravstvenom sistemu da suzbije ovu opaku bolest.

Informer

 



"PrevarIli su se ako su mislili da policija neće obratiti pažnju i da neće imati snažan odgovor na svaku njihovu aktivnost. Tako će biti i ubuduće", rekao je Stefanović.

On je naveo da ni trenutna situacija ni budući zadaci koje bude dobila od građana Srbije, policiju neće sprečiti da istovremeno bude i jedan od najsnažnijih štitova u borbi protiv kriminala.

"Naša deca i naši građani biće sigurni, a mi ćemo i tokom ove godine nastaviti sa snažnim udarom na narko-dilere", poručio je ministar.