09.05.2020.

10:21

Foto:

Hronika

Maskirani lopovi u Gračanici ukrali BANKOMAT TEŽAK TONU, počeli da beže, pa im se desio NEVIĐEN PEH zbog kojeg su pobegli bez plena

Pljačkaši su bankomat utovarili u kombi, a nekoliko minuta kasnije u naselju Ajvalija pukla im je guma, zbog čega su ostavili bankomat i pobegli.

- Oko četiri sata jutros petorica maskiranih i naoružanih pljačkaša, tokom policijskog časa, došla je kombijem i putničkim automobilom ispred Doma kluture. Jedan od njih suzavcem je isprskao čuvara Doma, a ostali su u kombi utovarili bankomat. Čuvar je rekao da su pljačkaši međusobno razgovarali na albanskom jeziku - kaže za Informer izvor iz policije iz Gračanice i dodaje da su kamere za video nadzor snimile pljačku. Pljačkaši su pobegli u pravcu Prištine, a u naselju Ajvalija na kombiju je pukla guma.

-Pljačkaš koji je vozio izgubio je kontrolu nad kombijem i udario u zid pored puta. Ostavili su kombi u kojem je bio bankomat i pobegli u nepoznatom pravcu, kaže naš izvor. Policija je obavila uviđaj na obe lokacije, a bankomat se trenutno nalazi u policijskoj stanici. Tokom pljačke, pljačkaši su uništili zid i deo inventara Doma kulture. Nije poznato da li je u bankomatu bilo novca.