12.05.2020.

09:49

Foto:

Hronika

(VIDEO) KAKVA JE OVO HRABROST?! SVI SU GLEDALI SNIMAK DRAME iz kafića na Vračaru, ali JEDAN DETALJ JE SVIMA PROMAKAO!

U trenutku kada je naoružani muškarac upao u kafić nastala je opšta panika! Gosti lokala nisu mogli da veruju šta se dešava te su pomahnitalo počeli da beže pokušavajući da spasu živu glavu.

Međutim, ono što je veoma upečatljivo je reakcija muškarca koji je usled sve te gužve i frke bez ikakvog stresa nastavio da telefonira kao da se ništa ne dešava.

Informer

Muškarac u beloj majici sedeo je levo od grupe koja je bila potencijalna meta. U trenutku kada su svi počeli da beže glavom bez obzira, on je ustao sa svoje stolice, ali se vrlo brzo vratio na svoje mesto i nastavio da razgovara. Čak se i drušvo, koje je bilo za njegovim stolom razbežalo, ali ne i on. 

Obratite pažnju na levi gornji ugao snimka.

Podsetimo, muškarac naoružan automatskim oružjem oko 17 sati i 30 minuta ušao je u baštu popularnog kafica u Braničevskoj ulici na Vračaru, a pojavio se i snimak ovog događaja

U tom trenutku nastala je opšta panika, pa je čak nekoliko gostiju pralo preko stolica pokušavajući da spasu živu glavu. Policija detaljno istražuje slučaj i traga za osobom koja je ušla u kafic sa oružjem.

Kako se nezvanično saznaje, meta napda bio je jedan od muškaraca koji su sedeli za stolom na sredini kafića. Pretpostavlja se da je taj muškarac povezan sa Škaljarskim klanom.