15.05.2020.

11:57

Foto:

Hronika

UHAPŠENA JOŠ DVOJICA NAPADAČA NA ADVOKATA PETRONIJEVIĆA I SUDIJU PEKOVIĆA! HULIGANI PSOVALI VUČIĆA, DOLAZILA POLICIJA, A ONDA SU NASRNULI...


Prema nezvanićnim saznanjima Informera incident se dogodio u bašti kafića "Disko Volos" u Njegoševoj ulici kod broja 56.

U tom lokalu mirno su sedeli Petronijeviž i sudija Pekoviž dok su u kaficu "Bašta" koji se nalazi odmah pored sedeli batinaši.

- Grupa osumnjičenih se sve vreme urlala psujuci vlast i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Neko od stanara okolnih zgrada je pozvao policiju koja ih je samo opomenula da se smire i stišaju jer na taj način krse javni red i mir - navodi nas izvor.

Patrola policije je ubrzo napustila lice mesta, a mladici su nastavili sa bahaćenjem.

- Nisu se smirili vec su nastavili da se viču i da smetaju ljudima. U jednom trenutku ustali su od stola i krenuli da napuste lokal kada su im Petronijević i Peković dobacili nekoliko reči o njihovom ponašanju. Osumnjičeni su to shvatili kao provokaciju, napali ih i pretukli nakon čega su pobegli - napominje nas sagovornik.

Kako je Informer.rs već pisao, ranije jutros policija je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za napad na Petronijevića i Pekovića.