29.05.2020.

12:06

Foto:

Hronika

ŠOK OBRT! Crnogorskog vođu klana SPASILA ŽENA?! Tamara pucala na napadače, OBJAVLJENE I SLIKE

Naime, prema pisanju ukrajinskog portala portala "Detektiv-info" njegova supruga Tamara Zvicer (35) je pucala na napadače i tako odbranila svog supruga!

Ukrajinski mediji su objavili i sliku žene koja je navodno Tamara, a na kojoj se vidi kako u ruci repetira pištolj.

Informer

 

Podsetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Informer

 

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

Inače, Tamara Zvicer našla se i sama usred vatrenog obračuna zaraćenih klanova, pošto je navodno 2016. godine na nju zapucao vođa suparničke krimi-grupe, Jovan Vukotić.

Vukotić je zbog tog događaja saslušan dok se nalazio u Centarlnom zatvoru u Beogradu po zamolnicama iz Crne Gore. Njegov advokat Zora Dobričanin kazala je za Dan da je Vukotić negirao krivicu i nadležnima pružio dokaze u vidu snimaka sa nadzornih kamera da u vreme pucnjave nije bio u Kotoru, pa čak ni u Crnoj Gori.