02.06.2020.

08:28

Foto:

Hronika

Otkriveno da je doktor iz Novog Sada pre godinu dana bio akter JEZIVOG ČINA ISPRED DOMA ZDRAVLJA U KOJEM JE RADIO

Komatoviću je, posle saslušanja, određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti.

On je, kako nezvanično saznajemo, do detalja opisao šta je prethodilo zločinu koji se odigrao u subotu ujutru u porodičnoj kući u naselju Doka u Sremskim Karlovcima. Tvrdio je da je, navodno, povod bila svađa sa ocem oko prodaje kuće i voćnjaka.

- Sa ocem sam se posvađao, a onda je nešto puklo u mojoj glavi. Uzeo sam pušku i ubio ga, zatim mahinalno upucao i majku. Nije trebalo nju da ubijem, ona je pokušala da nas umiri. Duboko se kajem zbog toga - otkriva nam sagovornik iz istrage.

MASAKR U SURDULICI! Pregazio muškarca, zaklao ljubavnicu, pa se ubio!
(FOTO/VIDEO) PRVE SLIKE I SNIMCI JEZIVOG MASAKRA U SURDULICI

Informer

Vikendica u kojoj je doktor ubio roditelje

U daljem toku istrage neuropsihijatrijskim veštačenjem će biti ispitano u kakvom je stanju bio osumnjičeni u vreme dvostrukog ubistva i koji je stvarni motiv nezapamćenog zločina. U slučaju da se utvrdi da je ubica bio neuračunljiv, neće moći da mu se sudi, već će biti upućen u zatvorsku bolnicu.

U međuvremenu, saznalo se da je Zoran imao psihičkih problema i da je pre oko godinu dana pokušao da se ubije.

- Do tog trenutka imao je državni posao u novosadskom domu zdravlja. Istina, nije bio zaposlen za stalno, ali je imao ugovor o radu koji je trebalo da bude produžen da nije napravio tu glupost... Naime, u momentu psihičke slabosti isekao je sebi vene baš ispred ambulante u kojoj je radio - priča naš sagovornik.

Podsetimo, tela ubijenih supružnika pronašao je u subotu komšija koji je došao da ih poseti, a osumnjičeni lekar je uhapšen nekoliko sati kasnije, u svom stanu u Sremskim Karlovcima. Mirno je pošao s policajcima i nije pružao nikakav otpor.