13.06.2020.

12:47

Foto:

Hronika

UBIO ROĐENOG BRATA ZBOG PARČETA ZEMLJE? Sumnja se da je ovo pravi motiv svirepog ubistva u Novom Sadu!

- Majka Dragica je nedavno jedno parče zemlje ostavila Žaretu, koji se starao o njoj nakon što je zimus doživela moždani udar. Nije mu bilo teško da se stara o njoj, iako je bila teško bolesna i nepokretna. Drugi sin Rade je dolazio možda jednom u mesec dana da je obiđe na kratko, iako ima kuću u blizini - kazao je za Informer jedan od komišija porodice Murgaški.

Rođaci kažu da je Radoslav od malena bio prgav i naprasit, za razliku od ubijenog Žareta, o kome svi imaju samo reči hvale. 

Informer

- Radoslavu ništa nije trebalo, ima veliku kuću, suprugu i dvoje predivne dece, koji su dobri studenti. Neki đavo mu nije davao mira, pa se stalno svađao sa Žaretom, koji takođe ima ženu i dvoje dece - ističe jedna od rođaka.

UBISTVO U NOVOM SADU! Sasuo kišu metaka u Žareta Murgaskog, pa pobegao! Policija brzo uhapsila napadača!

Prema navodima policije, sumnja se da je Radoslav u dvorištu porodične kuće n ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u brata, koji je preminuo na licu mesta. Ekipa Hitne pomoći, odmah je po prijavi u 15.56 časova izašla na teren, ali je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka. Brzom reakcijom policije ubica je uhapšen u Partizanskoj ulici, a u kolima je pronađeno oružje kojim je ubio rođenog brata.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.