16.06.2020.

22:45

Foto:

Hronika

BRATANICI (13) NAPRAVIO DETE, PRETI MU DO 15 GODINA ZATVORA! Podignuta optužnica protiv Saše U. (41) iz Kruševca

Monstrum je u istrazi priznao da je silovao bratanicu, ali je tvrdio da dete nije njegovo. Međutim, veštačenjem DNK nedvosmisleno je dokazano da je on otac nesrećne bebe.
U Višem tužilaštvu su nam rekli da je Saši produžen pritvor i da mu preti od osam do 15 godina robije.

- Devojčica je nakon oporavka u kruševačkoj bolnici napustila porodičnu kuću u naselju Čitluk, u kojoj je silovana. Njenoj baki je oduzeto starateljstvo, pa je brigu o njoj preuzela hraniteljska porodica - navodi naš izvor.

MRAČNA TAJNA NAJSTRAŠNIJE PORODICE NA SVETU! Članovi klana pronađeni kako žive bez struje i vode, a onda je otkrivena JEZIVA ISTINA OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI!

Informer

Devojčica je, inače, tokom istrage ispričala psiholozima i policajcima da ju je stric tri puta primorao na seks. Prvi put ju je napastvovao početkom prošle godine kad je ostala sama u kući sa stricem i sa njim pila vino. Kasnije ju je silovao još dva puta. Navodno, nije znala da je zatrudnela sve do februara ove godine, kad je dobila jake bolove u stomaku, pa je potražila pomoć u kruševačkoj bolnici.

Ispostavilo se da je u devetom mesecu trudnoće, ali su lekari utvrdili i da je njena beba već duže vreme bila mrtva u stomaku. Zbog toga je došlo do sepse, pa je devojčica odmah podvrgnuta hitnoj hirurškoj intervenciji.

Podsetimo, otac nesrećne S. U. obesio se pre tri godine, a pre toga ju je napustila i majka. Zato je ona sa sestrama od 2017. bila pod starateljstvom bake.
Devojčica je u vreme kad je silovana pohađala šesti razred osnovne škole.