20.06.2020.

12:26

Foto:

Hronika

REŠENA MISTERIJA SMRTI AMERIKANCA KOJI SE UDAVIO U BEGEJU! Džejms je krenuo biciklom po namirnice, a onda se dogodilo nešto strašno! (VIDEO)

Njegovo beživotno telo u Begeju između mesta Mužlja i Ečka, pronašli su 15-ak sati kasnije pripadnici žandarmerije, nakon što je jedan mladić video telo kako pluta po vodi.

Nakon što su ronioci izvukli telo iz Begeja, poslato je na obdukciju, a nezvanično je potvrđeno da se radi o četrdesettrogodišnjem Amerikancu Džejmsu P. koji je biciklom išao kod svoje tetke, po namirnice.

Informer

Da je neposredno pre nego što je u blizini glavnog parkinga u centru Zrenjanina, imao epileptični napad i po svemu sudeći izgubio kontrolu nad biciklom kojim je upravljao, potvrđuju nezvanične priče devojke i mladića, koji su posmatrali dramatično utopljenje.

- Sve se odvijalo filmskom brzinom, nismo videli momenat kada je upao u vodu, čuli smo samo prasak i videli čoveka koji je nešto nerazumljivo vikao, mahao rukama, a onda je za tren nestao ispod vode - ispričali su policiji devojka i mladić.