01.07.2020.

23:30

Foto:

Hronika

IZNENADNI PRETRES U NASLEJU VINČA U BEOGRADU! Racija na imanju zvezde "Granda", Policija tražila naftu i oružje u kući Biljane Sečivanović

Pevačica Biljana Sečivanović (43), bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i rijalitija "Farma", doživela je u petak šok kada joj je policija neočekivano okupirala kuću u beogradskom naselju Vinča! Kako Informer saznaje, više od 20 policajaca i inspektora upalo je na imanje pevačice zbog sumnje da se njen nevenčani muž Aleksandar Nedić (45) bavi švercom nafte i poseduje nelegalno oružje!

Imao dojavu?

Posle detaljnog pregleda luksuzne trospratnice nadomak Beograda, međutim, ništa sumnjivo nije pronađeno.

Potvrdila

Da, bila je policija. Ništa nisu našli, sve je u redu!
Biljana Sečivanović

- Policija je došla do saznanja da se Nedić bavi neovlašćenom prodajom nafte i da drži oružje bez dozvole. Posle pretresa kuće i imanja, ipak, nismo uspeli da pronađemo ništa nelegalno. Ostaje mogućnost da mu je neko dojavio za pretres, pa je na vreme uklonio svaki dokaz koji bi mogao da ga košta privođenja - otkriva nam izvor iz istrage.

Popularna pevačica juče nam je kratko potvrdila da je bila racija u njenoj kući, ali o drugim detaljima nije želela da govori:

- Da, bila je policija. Ništa nisu našli, sve je u redu!
 Sečivanovićeva je, podsetimo, 2018. otpočela zajednički život sa Aleksandrom, inače biznismenom, a sa njima žive i njen sin Mateja iz prethodne vanbračne veze, kao i Nedićeva ćerka Nikolina. Verili su se na romantičnom putovanju u Dubaiju, posle čega su rešili da sagrade kuću u Vinči i tu započnu novi život.

Pretučena mu ćerka

Krajem februara ime Biljane Sečivanović se takođe pominjalo u medijima kada su njenu šesnaestogodišnju pastorku pretukli otac i deda njene bivše drugarice, Goran I. (43) i Miodrag I. (68), protiv kojih je policija podnela prekršajnu prijavu.
Tim povodom oglasio se Biljanin verenik i otac pretučene devojčice. U izjavi za naš list, Aleksandar je tada, vidno potresen, izjavio da mu tokom života nikad ništa teže nije palo:
- Njih dve su imale neku svađu po povratku iz škole. To nije bilo ništa strašno. Kada je moja ćerka krenula kući, primetila je da je prati automobil, iz kojeg su u jednom trenutku istrčala dvojica muškaraca i počela da je udaraju pesnicama po glavi. Padala je dva puta u nesvest.

- Kuću smo sagradili u skladu sa našim željama i potrebama. Ja sam bio zadužen za plan gradnje, a u opremanju smo učestvovali jednako Bilja i ja - rekao je proletos pevačicin verenik, za koga je ona trebalo da se uda u maju ove godine, ali je taj plan odložen zbog aktuelne epidemije koronavirusa.

U dvorištu bazen

Ispred luksuzne kuće se nalazi dvorište sa bazenom, dok se sa terase pruža pogled na Dunav. Biljana se više puta javno hvalila kako se ponosi i enterijerom i eksterijerom, te da je veoma srećna sa Aleksandrom:

- Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Dunav za mene su najlepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto, pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam srećna.

Podsetimo, Biljana se proslavila ulaskom u finale takmičenja "Zvezde Granda" 2009. godine, iako se i ranije bavila pevanjem u Srbiji i u Austriji, gde je jedno vreme živela. Takođe, učestvovala je i u drugoj sezoni rijalitija "Farma" na TV Pink. M. D.