18.08.2020.

09:50

Foto:

Hronika

OTKRIVENA OPASNA GRUPA PEDOFILA KOJA VRŠLJA PO SRBIJI! Kradu slike dece sa Fejsbuka, pa ONANIŠU! IZDAT APEL ZA SVE RODITELJE!

"Poštovani prijatelji došli smo do pedofilske grupe na Fejsbuku koja je školski primer promocije pedofila i deljenja dečijih fotografija ukradenih sa svih strana sveta. Opravdano sumnjamo da ima fotografija dece iz regiona i Srbije. Tu je podeljeno na stotine dečijih fotografija ukradenih sa roditeljskih profila.

Ta grupa je povezana sa desetinama drugih pro pedofilskih stranica i grupa gde se razmenjuje i objavljuje na hiljade fotografija.

Posebna specificnost ove grupe je način na koji izbegavaju standarde Fejsbuk zajednice, a to se ogleda u podmuklom objavljivanju dečijih fotografija ali koje su obične. Naime, deca su obučena mahom i u pozama sa dvostrukim tumačenjem te je time zavarana Fejsbuk zajednica.

Informer

Odrasli muškarci lajkuju i komentarišu pa i ocenjuju decu od 4 do 12 godina. Grupa je napravljena u Vijetnamu. Fotografije nekih koji je vode izbacili smo ispod teksta.

Apelujemo na sve roditelje, uklonite fotografije dece sa profila. Zaključajte i postavite da ih vide samo prijatelji. Trenutni status grupe nije poznat jer je bila izložena napadima građana i nismo stigli da propratimo do kraja njen rad. Nestala je tj. verovatno se prebacila na tajnu grupu te je vide samo pedofili u njoj ili oni koje ti pedofili pozovu da se pridruže", piše u Fejsbuk grupi Stop Pedofiliji SP

Informer