27.08.2020.

07:14

Foto:

Hronika

SLUČAJ O KOJEM BRUJI SRBIJA! Došao na UGOVORENI SE*S SA MALOLETNICAMA u školskom dvorištu, a tu ga je sačekalo iznenađenje koje će pamtiti dok je živ

Međutim, tamo su ga sačekali njihovi rođaci, koji su ga istukli i opljačkali!
Iz prokupačke policije kažu da je zbog ovog napada uhapšen B. K. (22), dok će ostali akteri biti procesuirani u redovnom postupku, bez određivanja pritvora.
- Sve je počelo tako što su maloletna S. K. (16) i njena 24-godišnja rođaka M. K. namamile sredovečnog muškarca u školsko dvorište, gde je trebalo da imaju seks s njim za novac. One su, međutim, u međuvremenu pozvale svoje rođake B. K. (22) i E. K. (16) da tamo sačekaju njihovu "mušteriju". Kada se sredovečni muškarac pojavio u dvorištu, mladići su ga napali i pretukli, a devojke su mu zatim uzele novac i telefon - ispričao je naš izvor.

Informer

 


U Tužilaštvu su nam rekli da se B. K. tereti za saučesništvo u razbojništvu i za nasilničko ponašanje.
- Nakon saslušanja predložili smo da mu se odredi pritvor i o tome će odlučiti sud. Što se tiče E. K. (16), on je predat u nadležnost tužioca za maloletnike. U daljem postupku odlučivaće se i o eventualnim krivičnim prijavama protiv devojaka - rečeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.
U Prokuplju se priča da je pretučeni i opljačkani muškarac zapravo policajac, ali nismo dobili potvrdu ove informacije.