11.09.2020.

12:40

Foto:

Hronika

(FOTO) KRŠ I LOM! AUTOMOBILOM POKOSILA SEMAFOR, PA SMRSKALA TRAFIKU: Iz polupanog objekta, vatrogasci prodavačicu JEDVA ŽIVU IZVUKLI!

Prema rečima očevidaca automobil „folksvagen polo“ došao je iz pravca bolnice i pretpostavlja se da nije mogao da skrene, već je izgbubio kontrolu nad vozilom. 

Prizor na licu mesta delovao je zastrašujuće. Prednji deo automobila sabijen, a rashladni uređaji tik do ulaza u trafiku potpuno polomljeni, piće i staklo rasuti na sve strane.

Informer

 

Iako nema zvanične potvrde, povređena je ženska osoba koja se nalazila na mestu suvozača. Ženi su povređene noge i odvezena je kolima Hitne pomoći

Na mestu saobraćajne nezgode bili su, sem lekara i policajaca, i članovi Vatrogasno-spasilačke brigade koji su radnicu morali da izvlače iz demolirane trafike.

Informer

 

U prvom trenutku nije se ni znalo u kakvom je stanju, pošto je kiosk bio u potpunosti polomljen. Ipak na svu sreću, uz malo truda, vatrogasci su je „oslobodili“ nepovređenu. 

Alfa udarila u taksi

Par sati pre ove nesreće, na istom mestu, u suprotnoj traci, vozač automobila Alfa Romeo sudario se s taksi vozilom.

Informer

 

Na tom mestu mnogobrojni građani čekaju autobus ili prelazak preko raskrsnice. U trenutku drugog udesa „alfa“ je još uvek stajala na istom mestu.

(FOTO) KRANOM PODIŽU AUTOBUS DA IZVUKU TELO PREGAŽENOG: Detalje užasne saobraćajne nesreće u kojoj je taksista završio pod točkovima PROČITAJTE OVDE