15.09.2020.

21:48

Foto:

Hronika

STRAHINJU STOJANOVIĆA "DIGAO U VAZDUH" BICIKLISTA?! Otkriveni detalji iz istrage, SNIMCI SA KAMERA SVE OTKRIVAJU!

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedelju na Novom Beogradu, najverovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

- Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih objekata i proverava se kretanje svih prolaznika koji su se u vreme eksplozije zatekli u blizini Ulice Omladinskih brigada. Istražiteljima je najviše pažnje privukao muškarac obučen kao profesionalni biciklista, kog su kamere snimile dok prolazi nedaleko od mesta na kom je Stojanović dignut u vazduh - otkrio je izvor iz istrage.

Informer

STRAHINJA UMISLIO DA JE NEDODIRLJIV! NIJE NI SLUTIO DA SU MU UBICE ZA PETAMA! Novi detalji mafijaške likvidacije na Novom Beogradu!

Biciklista je otišao ka novobeogradskim blokovima u smeru reke Save.

Podsetimo, Strahinja Stojanović, podlegao je povredama, koje je zadobio kada je ispod njegovog automobila marke BMW X5 eksplodirala bomba tokom vožnje. Napad se dogodio na Novom Beogradu u Omladinskih brigada, a u ovoj egzekuciji lakše povrede zadobila je i 45-godišnja Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja je bila na suvozačevom mestu.