24.09.2020.

18:28

Foto:

Hronika

ZLOČINU PRETHODILA LJUBAVNA DRAMA! Otkriveno zbog čega je opštinski funkcioner iz Koceljeve nasmrt IZBO LJUBAVNICU u Bariču!

Radovan, u svom kraju poznatiji po nadimku Raša, bio je opštinski referent za javne nabavke u Gradskoj opštini Koceljeva.

Kako se mogli čuti iz krugova njegovih poznanika, bio je sklon avanturama sa ženama.

Kako se saznaje, on je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i sa decom.

S druge strane, poznanici pričaju da je Jasmina, inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala decu.

(FOTO) LUD OD LJUBOMORE, OPŠTINSKI FUNKCIONER NOŽEM PRESUDIO LJUBAVNICI: Radovan R. (57) je bio poznat po aferama, POLICIJI JE SVE PRIZNAO!

Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gde su oboje imali rodbinu.

- Veruje se da se iz tih njihovih susreta u susednoj Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju - pričaju nam njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina pre oko mesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

Informer

- Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, a da je Radovana to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih - pričaju nam njihovi poznanici.

Informer

Tako je Radovan juče predveče došao pred kuću u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda usled čega je nesrećna žena preminula.

- Čula sam da je ona razvedena, ali njega nisam poznavala. Pre dva, tri dana sam je videla, svraćala je u prodavnicu, a koliko znam u ovoj kući je živela oko dva meseca - kažu nam komšije iz Bariča.

Informer

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, u dvorištu kuće još se nalaze merdevine koje je Radovan iskoristio za penjanje. Tu su i trake kojima su policajci obeležili mesto zločina.

Podsećanja radi, Radovan je nakon krvavog pira u Bariču automobilom otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo. Na vreme je sprečen, a onda je policajcima ispričao da je ubio Jasminu...