26.09.2020.

11:43

Foto:

Hronika

TUKLI SU GA MUŽEVI JER IM JE JURIO ŽENE! Roditelji Jasmine otkrili ŠOK DETALJE IZ ŽIVOTA FUNKCIONERA KOJI IM JE UBIO ĆERKU

Stravičan zločin dogodio se u Bariču, u kući koju je Jasmina iznajmljivala u poslednja dva meseca, nakon što je napustila muža. Radovan se merdevinama popeo do prozora, pa upao u kuću i nožem izbo nesrećnu Jasminu po grudima i vratu. Zatim je autom otišao do mosta na putu Šabac - Ruma u nameri da skoči s njega, ali su ga spasli policajci.
Pomahnitali Ranisavljević, navodno, nije mogao da se pomiri s tim da Jasmina neće više da se viđa s njim, a nakon hapšenja je priznao zločin.
Darinka Puretić nam je ispričala da sve do ubistva njene ćerke nije znala da je Jasmina u tajnoj vezi sa Radovanom.

Informer

Otac i majka ubijene žene


- Sa ćerkom sam se poslednji put čula nekoliko dana pre zločina. Pričale smo dugo, ali mi nije pominjala da ima neke probleme. Muž i ja smo znali da ona hoće da se razvede, ali kad sam je pitala zašto, samo je rekla: "Moram. Ne mogu više sa njim da budem" - priča Darinka.
I Jasminin otac Miroslav je tek posle ubistva saznao da je njegova ćerka bila sa Radovanom.
- Taj monstrum svima je poznat po tome što proganja žene. Kada mu se neka devojka ili žena dopadne, počinje da je proganja, a ako ga odbije, on počne da joj preti. Takav je on. Skot! Muževi su ga prebijali jer im je proganjao žene, ali on se nije smirivao - kazao je Miroslav, i dodao da mu nije jasno kako Radovana, koji je zaposlen u opštini Koceljeva, niko nije oterao s tog radnog mesta, kad svi znaju kakav je.

Informer

Radovan Ranisavljević


Roditelji ubijene žene ističu da je Jasmina imala lep brak i dvoje divne dece, ali da je pre dve godine nešto krenulo loše. 
- I ona i njen muž Petar digli su kredit da kupe kuću na Umci i da se skuće. Međutim, ta kuća nije imala uredne papire i od tada su među njima počele trzavice - rekla je Darinka.
Podsetimo, Ranisavljević je radio kao načelnik Odeljenja društvene delatnosti u opštinskoj upravi u Koceljevi, a bio je i dugogodišnji predsednik Mesne zajednice sela Svileuve, u kom mu žive supruga, sin, ćerka i troje unučića. Osim toga, on je i dalji rod sa Jasminom Puretić, koju je zverski ubio.