30.09.2020.

10:39

Foto:

Hronika

VIŠESTRUKI PRESTUPNIK OSTAJE IZ REŠETAKA: Bahati siledžija za kratko vreme izvršio četiri krivična dela, EVO ŠTA JE URADIO

Na račun mu se stavlja Ugrožavanje javnog saobraćaja, krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, krivično delo Nasilje u porodici i krivično delo Ugrožavanje sigurnosti.

Najpre, osumnjičeni je putničkim vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je šestoro lica zadobilo lake telesne povrede, nakon toga napustio lice mesta, ne pružajući pomoć povređenim licima.

Potom se uputio kod supruge vršio psihičko nasilje nad njom, posle tog događaja vratio se u stan, nastavio da putem drustvenih mreža ugrožava sigurnost drugih tako što je uputio pretnje po život prijatelju od supruge, gde je pronađen od strane policijskih službenika.

S obzirom da je osumnjičeni izvršio više krivičnih dela, da je prethodno osuđivan za istovrsna krivična dela, nakon saslušanja, od strane tužilaštva predloženo je određivanje pritvora osumnjičenom u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i potvrđeno.