07.10.2020.

21:34

Foto:

Hronika

U AUTOMOBILU SU BILA ČETIRI ALBANCA, DEVOJČICA JE SREĆOM USPELA DA IM POBEGNE! Novi detalji pokušaja kidnapovanja u Babinom Mostu!

- Oko pola tri uzeo sam decu iz Babinog Mosta i odbacio ih na lekarski pregled. Po povratku iz Prilužja, decu sam vratio kući. Vozio sam i tu učenicu koju su pokušali da kidnapuju. Kasnije, došao je kod mene njen otac i rekao mi šta se dkgodilo. Kazao mi je da se pored njegove ćerke zaustavilo vozilo u kojem su bila četvorica Albanaca - kazao je Petrović za Informer.

Jedan muskarac je izašao iz vozila i pozvao dete da mu priđe.

POKUŠALI DA KIDNAPUJU DEVOJČICU SRPSKE NACIONALNOSTI NA KOSOVU I METOHIJI! Drama u Babinom mostu!

- Ona je, srećom, pobegla i uspela da se sačuva. Dedi i majki devojčice policajci su rekli da bi Albanci kidnapovali dete da su to zaista planirali da urade. Zamislite kakva je to provokacija - kazao je on.

Automobil se udaljio u pravcu albanskog dela sela, a pripandici kosovske policije  kazali su roditeljima da ne obaveštavaju javnost o ovom događaju. 

I tokom uviđaja u Plemetini, gde je prošle nedelje grupa Albanaca pokušala da otme srpskog dečaka, policajci su njegovim roditeljima savetovali "da ne dižu prašinu."