09.10.2020.

12:17

Foto:

Hronika

Tek kada je Ivana (34) sahranjena, POČELE SU DA KRUŽE PRIČE O NJENOJ MISTERIOZNOJ SMRTI, a nekoliko dana kasnije POLICIJA JE OTKRILA JEZIVU ISTINU

Ivana A. (34) sahranjena je u sredu u sredu 7. oktobra na Pavliškom groblju u selu Melenci, kod Zrenjanina. Njen sprovod pokrenuo je priče o tome kako je umrla, i klupko jezive tragedije u kojoj ona nije bila jedina žrtva počelo je da se odmotava.

Navodno, njeno telo slučajno je otkrila majka  u kupatilu porodične kuće u Ulici Žarka Ostojina. U istoj kući nađeno još jedno telo - njenog supruga Dobrice. Kako pričaju meštani, on je navodno bio iz Zemuna, a živeo je sa Ivanom u Melencima.

Informer

 

- Nedavno je sva u bunilu izletela i vikala "ubiće me, pomozite ljudi" - priča komšija, dok drugi dodaje da se po selu pričalo da oboje mnogo piju i da se često iz njihove kuće mogla čuti vika i svađa.

Meštani kažu i da je Ivana iz prvog braka sa suprugom iz Elemira, imala dva maloletma sina, koji žive sa ocem u ovom selu i da ih je retko viđala,  od kako je napustila Elemir i vratila se u Melence.

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, a više detalja ovog zločina biće poznato posle istrage.