12.10.2020.

14:48

Foto:

Hronika

FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! BAKA I DEKA UMRLI U STANU NA VOŽDOVCU! Živeli su sami, Jovan brinuo o ženi kao o malom detetu!

Prema prvim informacijama s lica mesta, reč je o Jovanu P. (80) i Danici P. (73) koji su najverovatnije odavno preminuli, pošto su se iz stana u prizemlju zgrade, u kojem su pronađeni, osećali neprijatni mirisi koji su se širili hodnikom.

Informer

Preminula žena je bila dementna, dok je muškarac godinama unazad imao srčane probleme.

- Bili su baš normalni ljudi, penzioneri koji su sami živeli. Nije bilo razloga za ovako nešto, Jovana sam videla pre 15 dana - rekla je za "Blic" komšinica iz zgrade.

- On je dugo radio kao šnajder u Francuskoj, više od 30 godina, onda su se vratili u Srbiju i ovde kupili stan. Nažalost nisu imali dece, ali su bili mnogo dobri ljudi. Dana je baš dugo bila bolesna, imala je i probleme s kukovima, a Jovan je o njoj brinuo kao o malom detetu - priča jedna komšinica.

Informer

- Pitala sam ga za Danu, kako je, a on mi je odgovorio da nije dobro. Mnogo sam potresena njihovom smrću, jer su bili mnogo dragi i dobri ljudi - kaže komšinica i dodaje da su bili mnogo posvećeni jedno drugom.

Tačan uzrok njihove smrti još uvek nije poznat.