22.10.2020.

11:02

Foto:

Hronika

(FOTO) TUGA NA ZGARIŠTU DRAGANOVE KUĆE: Živeći u udžerici bez struje, nastradao je u požaru OSTAVLJEN I ZABORAVLJEN OD SVIH!

Vatrogasci su prilikom gašenja požara naišli na garež izgorelih stvari, među kojima i njegovo beživotno telo.

Informer

 

- Požar je izbio nešto pred ponoć, ali je teško bilo pretpostaviti gde je vatra buknula. Jer njegova kuća u kojoj je živeo nalazi se, vidite, u okruženju višespratnica, od koje je ova u pozadini njegovog objekta u izgradnji. Samo što se penzionisao kao radnik Petoletke, život ovog nesrećnog čoveka bio je mučan i veoma težak. Ubijala ga je i tuga samotnjaka, koga je supruga napustila.

Informer

 

Žalio se na sve svašta, a ni struju u kući u kojoj je živeo nije imao, pa se grejao na sveću. Samo je on znao kako je tu živeo. Eno, u sandučetu na ulici, još stoji obaveštenje za priključak na struju, ali ga on nije gčledao, niti preduzimao nešto tim povodom. Verovatno nije imao novca za priključak, jer je od te njegove male penzije morao da nekako da preživljava dane i noći- priča nam jedan od komšija iz okruženja.

Informer

 

Prilaz prema ovom objektu je veoma nepristupačan, više liči na neku stazu obraslu travom, nego na neki puteljak, a kamoli ulični prilaz.

Informer

 

- Prvo je nešto puklo, a potom se osetio miris paljevine. Neko je iz susedne višespratnice zvao policiju, pa su brzo stigla troja vatrogasnih kola sa 10 vatrogasaca. Na lice mesta brzo je stigla i policija i kola hitne pomoći, ali posla za spašavanje ugroženih lica za njih nije bilo- priča nam ovaj komšija.

Informer

 

Prema prvim informacijama, za sada nema sumnjivih okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda. Telo nesrećnog čoveka poslato je na obdukciju, a istragu vodi nadležno tužilaštvo.