18.11.2020.

07:24

Foto:

Hronika

TRI UBISTVA U BEOGRADU POVEZUJE JEDNA STVAR! Policija došla do šok saznanja: Evo ko stoji iza likvidacija i KOLIKO SU PLAĆENE UBICE

Naime, prema saznanjima policije, postoje operativni podaci ko su direktni izvršioci ubistva Ljubomira Markovića Kiće (39), Aleksandra Šarca (35) i Bojana Mirkovića (34). Reč je o trojici mladića, pripadnicima jedne navijačke grupe, koji su unapred dobili po 5.000 evra i određenu količinu kokaina za zločin koji su počinili. Svoj trojici se, posle likvidacije, izgubio svaki trag!

Osumnjičeni za ubistvo Markovića, 1. novembra prošle godine je, prema informacijama iz istrage, posle nekoliko meseci "pao" u Grčkoj sa lažnim dokumentima. Međutim, on je tada pušten pod još nedovoljno razjašnjenim okolnostima, jer je navodno kasnila potvrda iz Beograda da je za njim raspisana policijska potraga. Od tog trenutka njegova je sudbina nepoznata.

- Marković je poznavao svog dželata, upoznali su se na tribinama - navodi izvor "Novosti". - Zato je i potrčao kada ga je video, jer je znao o kome je reč i da je došao da ga ubije. Na snimku se jasno vidi konstitucija osumnjičenog i nije trebalo dugo da se on identifikuje.

Informer

LIkvidacvija Markovića snimljena je kamerom

Doduše, snimile su ga i neke druge kamere, ne samo ona na obližnjoj benzinskoj pumpi i sa sportskog balona.

I Kraljevčanina Lazara Ilića (23), osumnjičenog da je 17. oktobra ove godine ubio Aleksandra Šarca i to pred desetogodišnjim sinom, snimile su kamere. Pored toga odbacio je pištolj kojim je počinjen zločin, a navodno su prikupljeni i drugi dokazi koji ukazuju na njega kao počinioca.

- I njega vezujemo za tribine iste navijačke grupe - navodi naš izvor. - Nije baš najjasnije zašto je odbacio oružje, kada je počinio likvidaciju, s obzirom na to da su na njemu ostali određeni tragovi. Detaljno se ispituje da nije reč o "podmetanju dokaza", posebno jer postoje indicije o sudbini osumnjičenog, koje se još istražuju.

Informer

Šarac nije preživeo hice koji su u njega ispaljeni na parkingu u Ušću

Poslednji zločin počinjen je u četvrtak rano po podne u garaži zgrade "Jorgovani" u novobeogradskom naselju Belvil. Sa više hitaca u grudi ubijen je Bojan Mirković, koji će biti sahranjen danas. I ovaj zločin zabeležile su kamere, a počinilac je koristio bicikl za bekstvo.

Informer

Mirković ubijen dok se vraćao iz prodavnice

Prema policijskim saznanjima, trojica egzekutora, koji da jedva imaju nešto više od 20 godina, pripadaju novoj kriminalnoj grupi, koja se ubrzano razvija u Beogradu, a koja je povezana sa crnogorskim "kavačkim klanom". Ovoj mafijaškoj ekipi, koja je ponikla na tribinama, svojevrsnu podršku davali su i ljudi iz državnih struktura, posebno iz policije.