10.12.2020.

13:20

Foto:

Hronika

(FOTO) PAKLENO JUTRO U POŽAREVCU: Teško povređenom u eksploziji kotla lekari se bore da spasu nogu, EVO ŠTA JE KRENULO PO ZLU

On je sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu, a zatim na VMA u Beogradu, kako bi mu lekari operacijom spasili nogu. Kako smo saznali od njegove  supruge Marine, do eksplozije je došlo u 8.45.

Informer

Supruga Marina u šoku

„Slobodan je tada  otišao u pomoćnu prostoriju gde nam se nalazi kotao. Deset minuta pre  toga nestala je struja, pa je on, po savetima stručnjaka, otišao da isključi sigurnosni ventil i uključi ga tek kad dođe struja, da ne bi došlo do njegovog kvara. Međutim, ventil se pregrejao i tada je došlo  do eksplozije“, kazala je uznemirena Marina.

Informer

Snaja Ivana

Njihov sin nije tad bio u kući, već samo snaja Ivana sa ćerkama starim 12 i 3 godine.

„Odmah sam  nazvala 193, ali su mi rekli da zovem 194, pa su vrlo brzo stigli  Hitna pomoć, vatrogasci i policija. Na sreću, nije došlo do požara, već je samo oštećen kotao i par crepova na krovu“, rekla je Ivana. U  trenutku eksplozije, komšije su preplašene istrčale na ulicu. 

Informer

 

Komšinica Zvezdana Jocić kaže da se čulo toliko jako, da su mislili da je eksplodirala bomba. Svi su sada ogorčeni na EPS, jer kažu da im struja često nestaje bez najave, pa su sad u strahu da i oni ne prođu  kao Slobodan.

Informer

 

„Izbaciću iz kuće i kotao i šporet na plin, ne trebaju mi u kući, ne želim da neko od nas izgubi glavu zbog tih uređaja. Nismo ni slutili da će ovako nešto da se desi, jer je kotao star svega četiri godine i uvek je bilo sve u redu kad je Slobodan isključivao  ventil“, priča usplahirena Marina.

Informer

 

Sad cela porodica čeka da čuje kako će Slobodan proći na operaciji, jer je fizički slab, pošto je već dva puta operisao kičmu.