10.12.2020.

19:01

Foto:

Hronika

ŠOK! OTKRIVENO KO JE STARICA PROBODENA NOŽEM! Baka Coka, koja je ubila investitora, pronađena mrtva!

Prema našim informacijama, telo starice koje je pronađeno ranije danas, sa nožem u grudima, je telo baka Coke. Pored nje je pronađeno oproštajno pismo.

Istraga je u toku.

Podsećamo, ona se nalazila u kućnom pritvoru. Pre nešto više od dva meseca, 6. oktobra ove godine, pokušala da se ubije popivši litar asepsola, nakon čega je završila na VMA, a potom je prevezena u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Ubistvo koje je odjeknulo medijima dogodilo se pre nešto više od dve godine, kada je penzionerka iz Beograda, Stojanka Stojanović zvana Coka, presudila je hicima iz pištolja investitoru Zoranu Trifunoviću nasred ulice, pošto je navodno bila žrtva njegove ucene. Hladnokrvno pucanje penzionerke Coke zabeležile su sigurnosne kamere. Na snimku se vidi kako Coka, noseći kačket, prilazi Trifunoviću u Ulici Vučićev prolaz, a potom iz cegera vadi pištolj CZ-99 i puca u njega tri puta. Pucnjavi je prethodio dugogodišnji spor između Stojanke i građevinskog preduzimača oko placa.

Informer

Investitor Zoran Trifunović i Stojanka Stojanović, baka Coka

Suđenje Stojanki Stojanović (71) zbog ubistva investitora Zorana Trifunovića (59) u septembru 2018. , trebalo je da se održi 2. decembra, ali je odloženo jer, kako je Informer nezvanično saznao,  osumnjičena je imala koronu. Stojanovićeva, poznata kao baka Coka, tada je smeštena, navodno, u Zemunsku bolnicu.