16.12.2020.

09:15

Foto:

Hronika

UKLETO MESTO Saša na platou ubio suprugu, a pre 8 godina na istom mestu DOGODILA JE JOŠ JEDNA JEZIVA TRAGEDIJA

Njih dvoje su se rastali pre mesec dana i ona je prešla da živi u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gde su živeli sa ćerkom, a identična tragedija dogodila se na istom mestu pre 8 godina.

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava, koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši u nju iz pištolja na istom mestu gde se dogodila današnja tragedija. On je, baš kao i Saša, posle toga izvršio samoubistvo. Žena je posle tragedije prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Miroslav je, kako su mediji ranije pisali, presreo svoju suprugu koja je krenula na posao. Posle svađe, ženi je ispalio hitac iz pištolja u glavu, a zatim na isti način presudio i sebi.

Između ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost: i Radenkovići su živeli zajedno, ali je Suzana dva meseca pre tragedije napustila supruga i počela da stanuje u Aleksincu. I Milena je Sašu napustila pre mesec dana.

Informer

 

Još jedna sličnost je čak i to da su obe žene, i Suzana, i Milena, radile u fabrici "Gramer".

Motiv sinošćnjeg ubistva, a potom i samoubistva još nije poznat, ali se pretpostavlja da se Saša P. želeo da vrati svoju suprugu jer je na mestu tragedije pronađeno plišano srce u lokvi krvi.