02.02.2021.

14:33

Foto:

Hronika

NASILNA BRAĆA FRIC PRED SUDIJOM! Saša priznao krivicu, za tuču u kafani kažnjen uslovno, NEGOV SIN I BRAT TEK BI TREBALO DA ODGOVARAJU

Njemu je izrečena i jednogodišnja mera zabrane komuniciranja sa vlasnikom kafane „ Kasina“, kao i prilaska toj kafani.

Krivično delo za koje se osuđeni tereti dogodilo se u subotu uveče, kada je on celo popodne sedeo u „Kasini“ sa sinom Ivanom (26) i bratom Srđanom (42), gde su se sva trojica opijala.

U jednom trenutku, između njegovog sina i brata izbila je svađa, a onda i tuča. Gazda kafane prišao je da ih smiri, ali je tada Saša počeo da viče na njega i da mu preti da će doneti od kuće „kalašnjikov“ i da ga izrešeta. Tada je i Sašin sin Ivan krenuo ka gazdi kafane i gurnuo ga.

Kad je ovaj pao, njegova sestra prišla je da mu pomogne da ustane, ali tada je Ivan nju udario dva puta pesnicom u glavu, a onda i pikslom. Sinovac i stric tada su nastavili da se svađaju na terasi, kada je stric izvadio pištolj i pucao dva puta u pod.

Tada je naišla policija i svu trojicu izgrednika uhapsila i odredila im zadržavanje od 48 sati. Saša je posle izricanja presude pušten na slobodu, pošto je ona pravosnažna, a njegov sin i brat tek treba da budu saslušani.

Brat Srđan odgovaraće zbog izazivanja opšte opasnosti i nelegalnog držanja i nošenja oružja, zašta je nadležno Više tužilaštvo u Požarevcu, dok će sin Ivan biti saslušan zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

ZBOG TUČE UHAPŠENA BRAĆA ,, FRIC" Kavgadžije pretile ubistvom vlasniku kafane, POVREDILI MU SESTRU PUCALI IZ PIŠTOLJA!